Εκδηλώσεις

Οι άνετοι χώροι, το ιδανικό περιβάλλον, ο εξαιρετικά προσεγμένος στολισμός, το design και η υψηλή αισθητική, η σημασία στη λεπτομέρεια είναι σίγουρα όσα θα συναντήσετε κάθε φορά που επιλέγετε το  Melina Resort για την εκδήλωσή σας, από την πιο απλή ως την πιο απαιτητική, όπως είναι η δεξίωση για το γάμο σας. Πάνω από όλα όμως, είναι η πραγματική εξυπηρέτηση, η φιλικότητα, η συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες, η δυνατότητα να προσθέσετε τη δική σας πινελιά στη δική σας βραδιά, που θα κάνουν την εκδήλωσή σας στο  Melina Resort μια αξέχαστη εμπειρία. Και όλα αυτά, δεν είναι απλώς μια σκέψη, μια πρόθεση, μια θεωρία.Είναι μετρήσιμα μεγέθη… Με το χαμόγελο της ικανοποίησης!

Γάμος-Βάπτιση

Το MELINA RESORT ,ένας χώρος μαγευτικός, αντάξιος των απαιτήσεων και των προσδοκιών σας, προσφέρεται για την πραγματοποίηση ενός ονειρεμένου γάμου ή μιας παραμυθένιας βάπτισης.Η διακριτική πολυτέλεια σε συνδυασμό με την εμπειρία συμβάλουν στην υλοποίηση του πιο όμορφου ταξιδιού, έτσι όπως το έχετε ονειρευτεί.Η αίθουσα δεξιώσεων κοντά στην πισίνα και οι φοίνικες αποτελούν την πλέον ειδυλλιακή πρόταση για τη μετουσίωση των επιθυμιών σας σε πράξη.

Λοιπές εκδηλώσεις

Το MELINA RESORT επίσης προσφέρεται για ομιλίες, συνέδρια, εταιρικές  εκδηλώσεις και διάφορες παρουσιάσεις , όλες τις εποχές του χρόνου.